TERMENI SI CONDITII

 1. ACCES

tokoterra.comeste un site culinar de socializare, cu continut generat 100% de useri. Scopul permis pentru utilizarea acestui site este adaugarea de informatii de natura culinara de catre orice user care-si deschide un cont pe tokoterra.com. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa

 1. REGULI DE UTILIZARE

Daca se considera ca orice material pus pe site, postat de catre utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, raspunderea revine in intregime autorilor acestora.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Alpha media nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Administratorii tokoterra.com au dreptul sa modifice, sa stearga sau proceda in orice alt fel asupra articolelor postate de useri.

Utilizatorul care posteaza reteta isi asuma responsabilitatea pentru eventualele drepturi de autor cu privire la reteta sau pozele atasate acesteia. Orice reclamatie indreptatita conduce la eliminarea retetei. Fotografiile introduse trebuie sa va apartina. De asemenea, ele trebuie sa indeplineasca un anumit standard de calitate (sa fie clare, sa ilustreze corespunzator produsul final). Va rugam sa nu folositi poze scanate, copiate de pe bloguri sau alte site-uri.

Pentru ca reteta (materialul) sa fie aprobata, trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

 1. Continutul retetei si fotografiile atasate acesteia trebuie sa-ti apartina. Postarea de retete copiate de pe alte siteuri/bloguri poate duce la inchiderea contului de pe tokoterra.com!
 2. Nu vom aproba spre publicare retete in care propozitiile sunt scrise integral cu majuscule sau retete care contin multe greseli gramaticale ori prescurtari excesive.

3 Este important sa scrii cit mai detaliat si mai corect modul de preparare. Ingredientele trebuie scrise alaturi de cantitatile necesare. Nu uita de timpul de preparare si numarul de portii!

Nu sunt premise:

 • postarea pe tokoterra.com a informatiilor cu caracter obscent, pervers, jignitor, calomnios, rasist, discriminatoriu
 • postarea informatiilor cu caracter vadit publicitar
 • postarea de materiale defaimatoare la adresa partenerilor tokoterra.com
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Alpha media prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin flooding sau DOS.
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
 • stergerea contului sau a retetelor postate pe tokoterra.com

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Alpha MEDIA va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

Userii banati isi pierd orice drepturi pe care le-au avut ca membri ai comunitatii tokoterra.com

 1. DISPONIBILITATEA

Alpha media isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Alpha media nu este raspunzator fata de user, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Alpha media poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 1. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Alpha media se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Alpha media nu ofera o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele userilor
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
 • orice eroare de program va fi corectata.

Userul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul tokoterra.com sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

Alpha media nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Alpha media a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul Alpha media
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
 • orice eroare de program va fi corectata.
 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Alpha media autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe portal doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul portalului, textele, grafica, imaginile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.
Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului portalului este dreptul exclusiv al proprietarului si administratorului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialelor reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Utilizatorii nu au permisiunea de a vinde sau modifica materialele, de a le expune public, a le distribui sau a le folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Relatia cu firmele care fac publicitate pe site-urile administrate
Corespondenta, afacerile sau participarea la promotii ale companiilor de publicitate postate pe portal, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a entitatilor care furnizeaza respectivele bunuri sau servicii.

Alpha media nu este raspunzator si nu vor fi trasi la raspundere pentru nici o pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor administrate. Prin agrearea termenilor prezentului regulament acordati dreptul administratorului de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Atat retetele cat si continutul publicat de catre utilizatori pe siteul tokoterra.com poate fi folosit in scopuri editoriale in folosul siteului tokoterra.com.
Utilizatorii care posteaza continut text, fotografii si/sau materiale video pe site-ul tokoterra.com sub forma unor retete culinare, comentarii si/sau articole sau recenzii acorda proprietarilor tokoterra.com un drept de licenta neexclusiva gratuita pe termen nedeterminat. Cu privire la aceste materiale, administratorii tokoterra.com putand sa le foloseasca in mediul online sau print/offline, cu respectarea drepturilor nepatrimoniale de autor (citarea autorului). Aceasta licenta neexclusiva poate fi transferata de Alpha media tertilor in aceleasi conditii.

Scroll to Top