Trichomist Forte - spray pentru caderea parului cu rezultate pe termen lung.

INGREDIENTE 100% NATURALE!

*** Efectele și rezultatele declarate pot varia de la o persoană la alta.

Comandă Trichomist Forte și primește o reducere de 50%

 378 RON
189 RON

O soluție profesională a problemei dvs.

Trichomist Forte este un spray de păr inovator, special conceput pentru a ajuta persoanele care suferă de căderea excesivă a părului și de subțierea acestuia. Acest produs este foarte popular în rândul utilizatorilor, după cum o dovedesc pareri Trichomist Forte.

Spray-ul conține o formulă sofisticată care îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului și hrănește foliculii de păr. Acest lucru ajută ca părul să crească mai repede și mai puternic. Un alt avantaj al produsului este ușurința de aplicare. Pur și simplu pulverizați produsul pe scalp și masați-l ușor cu vârful degetelor. Nu este nevoie să fie spălat și poate fi folosit zilnic.

Trichomist Forte beneficii:

  • Previne căderea părului
  • Stimulează creșterea părului
  • Întărește folicolii părului
  • Hrănește părul
  • Elimină uscăciunea și întărește părul fragil
  • Dă părului strălucire

** Administrarea site-ului nu este responsabilă pentru nicio acțiune cu privire la acest produs și nu garantează un rezultat 100%: fiecare caz este unic și depinde de organism.

Opinia specialistului

Este un supliment revoluționar care ajută la regenerarea și îngroșarea părului.Este folosit pentru problemele asociate cu căderea excesivă a părului, subțierea părului sau lipsa de volum.

Produsul a fost testat pe un număr mare de voluntari, iar rezultatele au fost uimitoare. După o utilizare regulată timp de 4-6 săptămâni, majoritatea participanților au observat o îmbunătățire semnificativă a densității și sănătății parului lor.

Suplimentul Trichomist Forte este un produsul sigur și eficient, fără efecte secundare negative. Acest produs a fost testat în cele mai bune laboratoare din Europa și SUA înainte de a fi lansat pe piață.

Carmen

Trichomist Forte Opriți căderea părului!

50% REDUCERE

Compoziția Trichomist Forte

Keratina

O proteină naturală ce contribuie la structura naturală a părului și la partea superioară a pielii omului. Are calități special ce protejează celulele epiteliale de distrugere și stres pentru a revitaliza foliculul părului.

Procapil

Ajută la reînsuflețirea părului îmbunătățind metabolismul și structura foliculară. Întărește și readuce folicul de păr la viață pentru a preveni pierderea părului la bărbați. O combinație între biotinyl-GHK, apigenină și acid oleanolic.

Cafeina

Penetrează rădăcina și stimulează creșterea părului. Blochează efectul hormonului masculin dihidrotestosteron (DHT) – care afectează foliculul și cauzează chelia la bărbați. Face părul mai moale și mai strălucitor.

 

Trichomist Forte

Oameni reali, Rezultate Reale

Am folosit Trichomist Forte spray de păr timp de aproximativ două luni și sunt extrem de încântată de rezultatele obținute. Părul meu a avut de-a lungul timpului probleme cu căderea excesivă și fragilitatea, iar acest produs mi-a schimbat complet perspectiva asupra îngrijirii părului. Îmi place faptul că ingredientele sunt naturale și sigure, ceea ce m-a convins să îl încerc.
Elena
Trichomist Forte a fost o adevărată binecuvântare pentru părul meu! După ani de luptă cu căderea excesivă și subțierea firului de păr, am descoperit acest spray minunat. Îl aplic de câteva săptămâni și deja observ o diferență semnificativă. Părul meu nu numai că cade mai puțin, dar și-a recăpătat strălucirea și volumul. Este incredibil să mă uit în oglindă și să văd cum părul meu arată mai sănătos și mai plin. Îl recomand cu încredere tuturor celor care se confruntă cu aceleași probleme ca mine!
Mihai
Am fost sceptic la început, dar după ce am încercat Trichomist Forte, am fost surprins de efectul său. Părul meu este acum mai puternic și mai plin de viață. Îl recomand cu încredere celor care se confruntă cu căderea părului.
Andrei
Trichomist Forte este remediul perfect pentru părul meu! Am încercat multe produse în trecut, dar niciunul nu a avut efectul dorit. Cu toate acestea, de când folosesc acest spray, am observat o schimbare majoră. Părul meu este mai rezistent și mai puțin predispus la rupere. Îmi place faptul că este ușor de aplicat și că nu încarcă părul. De asemenea, a ajutat la reducerea mâncărimii scalpului și a iritațiilor. Îl folosesc în fiecare zi și sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute. Recomand Trichomist Forte tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și aspectul părului!
Vasile

Comandă acum la un preț promoțional!

Uitați de căderea părului pentru totdeauna!

Întrebări și răspunsuri frecvente

Іe aplică prin pulverizare direct pe zonele cu probleme din par și scalp.

Trichomist Forte compozitie o combinație unică de aceste ingrediente care pot ajuta la promovarea creșterii părului și la menținerea sănătății acestuia.

Complex original Reprezentantul oficial al producătorului

Cum să comandați Trichomist Forte

COMPLEXUL DE RESTAURARE A PĂRULUI

Pentru a rezerva Trichomist Forte completați formularul de mai jos.

 378 RON
189 RON
Scroll to Top